Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

9.1 Award + J-pop/J-rock

Uskokaa taikka älkää, niin Jeppu sai vihdoinkin ratkaistua awardin! <3 Kaikki siis nyt vain kiireen vilkkaa katsomaan, kuinka kävi. Uusi awa pyörähtää taas käyntiin sillä Inuyasha123 sekä Angewomon osallistuivat vielä awardiin. Mutta olisihan se siltikin käyntiin pyörähtänyt!

Sitten toinen asia, J-musiikki osioon tullut pari J-pop laulajan tietoa. Jaa että mikä ihmeen J-musiikki-osio? No, tein sen tässä pari päivää sitten mutten jaksanut päivitystä tehdä. Laiska minä! x3 Viekkuun vastailtu, pari linkkiä laitettu, sekä uusi sivuni avattu, Kawaii Caramel! Se löytyy linkit(ä) osiosta, käy ainakin kurkkaamassa! =^^= Muttah... Pitkästi Jepusta keskeneräinen, koitan keritä päivittämään.

Asiasta kolmaneteen, tämä on kaikken tärkein asia! Vaikka viimeiseksi ängettiinkin... -_-" Eli siis uuteen hienoon J-pop hökerrykseeni olikin ängetty vahingossa varmaan iframe-koodia, josta syystä en nyt sitten voi päivitellä Etusivua. Käyttääkää nyt sitten hyvät ihmiset Etusivu!:a, vaikka kyllähän tuo normaalikin toimii. Se ei vaan päivity, ettäs tiedätte. Nyt kun tiedätte tämän niin ei tarvitse viekussakaan kysellä... jollei sitten halua! ;P

Ashita Mo Mata Jitensha

©2018 Inuni - suntuubi.com