Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Onko jokin paikka, minne haluaisit Inunissa mennä, muttat löydä sinne? Onko navigaatiota mielestäsi liian vaikea lukea? No siinä tapauksessa kannattaa kokeilla tätä pientä sivukarttaa!

Uutiset
-Ilmestymisiä
uutisista löytyy sitten näitä kaikenmaailman uutisia, ja ilmestymisistä löydät ns. julkaisulitan, joka päivittyy sitä mukaa kuin uusia mangakirjoja ilmestyy. sieltä löydät myös linkin suomi-anime.nettiin, josta voit katsoa tulevien anime-elokuvien ilmestymisiä.

Animea TV:lle!
tästä löydät pienikokoisen kamppanjan, jossa halutaan animea Suomen TV:seen. sieltä löydät ohjeet tähän kamppanjaan osallstumiseen ja tietoa siitä.

Esittelyarkisto
tämä on sitten pieni ja vaatimaton esittelyarkisto, jonne tulee aina pikkuhiljaa eri sarjojen esittelyitä. jos olet kuullut jostain kiinnostavasta sarjasta, ja haluaisit tietää siitä lisää, käy katsomassa! sillä juuri se saattaakin olla tämän arkiston pohjissa. arkisto on aakkosjärjestyksessä, ja yhdessä arkistossa on aina kolme peräkkäistä kirjainta.

Kilpailut
-Arvaa animanga
-Tietovisa
-Arvaa kuka?
-Awardi
-Pikachu Kateissa!
jonkin sortin kilpailuja tästä nyt sitten löytyykin, niitä on hieman erilaisia. on tietovisaa, arvauskisaa ja etsintäkisaa. missä sinä olet hyvä tai mitä sinä tiedät noista sarjoista? lisäksi sieltä löytyy myös awa, johon voit osallistua nettisivullasi jos sellaisen omistat.

Hauskaa
-Seikkailu alkakoon!
tässä on sitten ei niin-animangaa hauskuus seikkailu. täältä löytyy mm. hauska pingviinipeli ja vaaleanpunaisen koiran laulu. näitä katsoessasi/pelatessai/tehdessäsi et voi olla surullinen!

Kyselyt!!!
tässä on sitten pari kyselyä, joihin voit vastata. kyselyt vaihtuvat aina silloin tällöin, joskus ne ovat toosi pitkään, ja joskus ihan vain pari päivää! kannattaa käydä vastaamassa, sillä vastaukset vaikuttavat Inunin kohtaloon.

Maskotit
täällä majailevat sitten Inunin maskotit Mimi, Nekku ja Cat. voit käydä tervehtimässä niitä, tai käydä vaikka kysymässä niiltä kysymyksiä kysymysviekussa!

Materiaalia
tähän paikkaan olen sitten ängennyt jotain huitsinhapelia materiaalia, esim. musiikkeja tai lukujärjestyksiä. siellä voi myös olla linkkejä joillein kopiointisivuille tai vaikkapa kortteja!

Puuhaa
-Cat's Chat
-Palapelit
-Testit
*Mitä mangaa sinulle?
*Kuka MewMew olet?

Tietoisku!
tässä onkin tietoa mahan täydelle niin Jepusta kuin Inunista. tietoa minusta, Jepusta, ja paikka sisältä myös Inunin historian. jos siis kiinnostaa lukea... x3

Inunin Layt 
kaikkienaikojen Inunin layt! täältä löydät siis ne kaikki, ensimmäisestä viimeiseen.

Yhteys
-Viekku
-Kysy maskoteilta
-Kilpailuviekku
tämä onkin sitten paikka, mistä löydät kaikki Inunin viekut ja lisäksi vielä IUn e-mailin, minne voit lähettää ns. salaista palautetta ja materiaalia. tavalliset viestit muuten viekkuun!

Copyright
tavalliset copythan täällä... eli paikat mistä olen jotain kopsannut. voit käydä katsomassa.

Linkit(ä) & Y-työ
linkkejä muille sivuille ja kaikki y-työläiset, eli ystävä/yhteistyösivut. y-työhön voit pyytää ja siitä enemmän sitten tuolla. linkkejä ei ole vielä paljoa, mutta niitä tulee kokoajan lisää! y-työläiset löytyvät myös noista bannereista tuolla sivun vasemmassa alakulmassa.

Ashita Mo Mata Jitensha

©2019 Inuni - suntuubi.com