Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HUOM! Tämä kamppanja on voimass vain tammikuun loppuun saakka. Tai jos kamppanjaviekkuun ei tule yli kymentä iestiä, jatkuu se vielä helmikuuhunkin asti.

Haluaisitko kenties jonkin kiinnostavan anime-sarjan jollekin TV-kanavalle? Kuten esim. Inuyashan Subtv:lle? Ja tottakai alkuperäiskielellä suomenkielisillä teksteillä. Jos tämä tarjous tärppäsi, niin kirjoitappas Kamppanjaviekkuun!
 Monet ovat toivoneet lempi sarjaansa jo alkavaksi joltain tietyltä kanavalta, ja on pyytänyt tätä jo moneen kertaan. Joskus se saattaakin onnistua. Mutta tällä kertaa olen päättänyt, että kun kirjoitat tuonne, olet mukana yhteisessä kamppanjamatkassamme. Lähetän siis ystävällisen "e-mailkirjeen" tälle kanavalle kamppanjan loputtua, ja samalla kamppanjaviekun osoitteen. Sieltä he sitten näkevät, kuinka hartaasti ja kuinka moni toivoo kyseistä sarjaa! Tein tämän myös osittain siksi, että näkisin, kuinka moni tätä kannattaa. Muistakaa, vain yhdessä voimme voittaa TV-kanavan suostumuksen!

"Sitten on vielä sellainen asia, että olisiko mukava saada jokin animesarja suomeen? Inuniin tuleekin nyt sellainen kamppanjavieraskirja, jonne lähetätte sitten vain nimenne. Mutta ensin haluaisin tietää, mitä animea haluaisitte! Inuyasha, Fullmoon, Pita-ten vai jokin muu? Ja miltä kanavalta se tulisi, Yle1/2, MTV3, Subtv? Näihin kysymyksiin toivoisin sinun vastaavan viekussa!"
Lainaus: Inunin päivitys 15.12

Ashita Mo Mata Jitensha

©2019 Inuni - suntuubi.com