Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uutisten aika!!! Mitä maailmalla on tapahtunut? Sen voit katsoa täältä! Lisäilen aina manga- ja animeuutisia tänne, kun sellaisen saan tietää. Ja jos sinulla on jonkinlainen sellainen pikkuinen pölypallero hallussasi, jota täältä ei löydy, voit aina käydä kertomassa siitä viekussa, YKSITYISELLÄ! Taikka sitten e-maililla. ^^

Haruhi & Fullmetal Alchemist DVD
Future Film julkaisee vihdoinkin DVDnä SuBtv:ltä tutun Fullmetal Alchemistin! Marraskuussa Love Hinan, Weedin ja Berserkin dvd-boksit löytyivät hyllyiltä, ja jälleen ollaan uutta eteen lykkäämässä. Tämän vuoden saapuva kaksikko; The Melanchy of Haruhi Suzumiya sekä Fullmetal Alchemist! Tarkempia julkaisupäivämääriäei ole vielä tiedossa, mutta kun ne jostain esille ilmestyvät, niin laitan ne 100% varmuudella tänne esille!


Sugar Sugar Rune
Myoco Annon Sugar Sugar Rune on saapumassa Sangatsu Mangalta Suomeen! Tämän 18 osainesen shoujomangan tuloa ei vielä tiedetä todeksi, sillä huhuistahan tämäkin on ilmennyt. Toivokaamme silti oikeaa tuloa!
-Kaksi pientä noitatyttöä, Chocolat ja Vanilla, lupasivat jo kauan sitten olevansa ikuisesti parhaat ystävät, mutta lopulta kävi niin, että vain yhdellä heistä voi olla tulevaisuus Taikamaailman  tulevana hallitsiana. Näin itsevarma Chocolat ja ujo Vanilla joutuvat kilpailemaan: Se, joka saa hurmattua entien "Ihmismaailman" poikia rakastumaan itseensä ja keräämaan heidän sydämensä, on seuraava kuningatar. Pian Chocolat ja Vanilla löytävät itsensä Maasta ja tuiki tavallisesta japanilaiskoulusta. Jostain syystä poikien huomioon tottunut Chocolat ei olekaan maassa, ihmismaaimassa kovinkaan suosittu, vaan ihmiset näyttävätkin pelkäävän häntä! Vanilla taasen kerää ihailijoita söpöydellään ja viattomuudellaan. Kamppailu Chocolatin ja Vanillan ystävyyden ja kunnian välillä on nyt siis alkanut!


Naruto
Sangatsu Manga antaa lukijoilleen jälleen kerran toivotun menestyssarjan,  Masashi Kishimoton Naruton! Kirjoja on tällä hetkellä tehty 39, enemmän on siis luvassa. Naruto-ninja saapuu Suomeen helmikuussa 2008!
- Konohan kylässä asuva nuori poika, Naruto, on omistanut elämänsä Hokagen arvonimen saamiseen. Hokage on Konohan kylän vahvimman ninjan titteli, jonka tarinan alussa on onnistunut saamaan vain neljä henkilöä. Naruton Hokageksi pääsemistä hankaloittaa Naruton menneisyys; kun hän oli aivan pieni, Neljäs Hokage vangitsi Kyûbin, demoniketun, hänen sisäänsä. Neljäs Hokage kuoli jutsua suorittaessaan, mutta lopuksi toivoi, että Narutoa kohdeltaisiin kuin sankaria, joka pelasti kylän uhraamalla itsensä ja elämänsä. Tätä kyläläiset eivät kuitenkaan tehneet. He näkivät Narutossa Kyûbin ja alkoivat kohdella tätä huonosti. Siksi Hokage antoi määräyksen, joka kielsi ihmisiä kertomasta lapsilleen Naruton sisään suljetusta demonista. Aikuisten asenne kuitenkin tarttui lapsiin, jotka myös pysyttelivät kaukana Narutosta. Tämä katkeroitti Naruton, saaden hänet tekemään kepposia ja kaikensorttisia ilkeyksiä, jotta hänet huomattaisiin.

Yotsuba&!
Punainen Jättiläinen on ilmoittanut alkavansa julkaista Kiyohiko Azuman toistakin komediasarjaa, Yotsuba&!:ta, keväällä 2008 kun Azumanga Daioh loppuu.
-Sarja keskittyy kuusivuotiaan Yotsuba Koiwai -tytön arkielämään. Yotsuba on iloinen, utelias ja outo; itse asiassa niin outo, että jopa hänen oma isänsä kutsuu häntä oudoksi. Koska hän on kasvanut saarella ja muuttaa isänsä kanssa kaupunkiin vasta tarinan alkaessa hän on myös täydellisen tietämätön monista asioista, joista hänen ikäisensä tytön luulisi tietävän; näihin kuuluvat esimerkiksi ovikellot, liukuportaat ja jopa leikkikentän keinut. Tämä ei vain lisää hänen outouttaan, vaan antaa myös aiheita hauskoihin tarinoihin, siitä kuinka hän oppii ja ymmärtää (väärin) nämä jokapäiväiset asiat. Hän ja hänen isänsä ovat juuri muuttaneet uuteen asuntoon tämän parhaan kaverin Jumbon avustuksella. Yotsuba tekee suuren vaikutuksen naapurissa asuvan Ayasen perheen kolmeen tyttöön, Asagiin, Enaan ja Fuukaan, joiden kommellukset hänen kanssaan päätyvät usein riemastuttaviin seikkailuihinTrinity Blood
Sangatsu Manga julkaisee vuoden 2008 alkupuolella uuden sarjan! Tästä sarjasta minulla ei ole niinkään tietoa, mutta Kentaro Yasuilta tämä manga kai tulee. 12 kirjaa, en ole varma. Kirjoitan, kun saan enemmän käsiini.
- Yhdeksän vuosisataa suuren tuhon jälkeen: Maapallo on jakautunut ihmisten ja vampyyrien hallitsemiin alueisiin. Vallitsee kylmä sota, joka saattaa minä hetkenä hyvänsä leimahtaa liekkeihin. Vatikaanin tiedustelupalvelun agentti isä Abel tovereineen yrittää estää sodan syttymisen, mutta kummankin osapuolen riveissä on niitä jotka eivät tahdo rauhaa... Trinity Blood on upeasti kuvitettu tarina täynnä jännitystä, toimintaa ja teräviä kulmahampaita – huumoriakaan unohtamatta!

Ashita Mo Mata Jitensha

©2019 Inuni - suntuubi.com